Alltid samma frisör för min del

När det kommer till stil och mode så försöker jag alltid att ligga i framkant. Jag tycker det är kul att kunna utmana och våga se annorlunda ut. Annorlunda är väl att ta i, jag går inte runt i rosa hår och gula kläder men jag försöker vara tidig med de trender som går. Eftersom jag har ett jobb som är starkt anknutet med just kläder och mode så har jag ganska bra koll på vad som händer på marknaden. Mitt hår är någonting som jag ofta fixar och det gör jag alltid hos Hair by Zalina i Kungälv. De är jätteduktiga och de har bra förståelse över vad jag menar, de har lika bra koll på trenderna som jag har och det är verkligen inte illa. Därför är det ett enkelt val för mig att gå dit när jag söker frisör i Kungälv. De har bra utbildning och ett väletablerat rykte i Kungälv, flera av mina vänner klipper sig också hos Hair by Zelina. Eftersom de nu också känner mig så bra vet de ungefär hur jag brukar vilja ha det, hur mitt hår fungerar och hur de ska behandla det på bästa sätt. Deras frisörer är väldigt duktiga och de lyssnar väl på deras kunder. Tack vare dem och bra produkter från kvalitativa varumärken så blir resultatet alltid extremt bra. Senast jag var där så klippte de gardinlugg på mig. Det var någonting som jag ville prova och det passade mig bra. Utöver det så gjorde jag en färgning hos min frisör. Det är skönt att ha lite ljusare på sommaren och jag kan garantera att resultatet av en hårfärgning blir hundra gånger bättre hos en frisör än om man gör det själv.