Jag ansvarar för heminredningen hemma hos oss

I vårat hem så har vi delat upp ansvaret något och det beror framförallt på att vi har så skilda intressen. Min man arbetar väldigt mycket och spenderar mycket tid på jobbet i Hudiksvall och gör också mycket affärsresor i Sverige och utomlands. Någonting som han är fullkomligt ointresserad av är heminredning, vilket jag älskar. Därför så ser jag till att det alltid är mysigt hemma hos oss genom att köpa nya inredningsdetaljer, kuddar och möbler emellanåt. Ett företag som jag då brukar vända mig till är Gunilla Zetterman Design & Inredning, de erbjuder en massa heminredning i Hudiksvall. De har ett stort utbud av olika typer av produkter för heminredning. Deras produkter är av olika karaktär, vilket jag tycker är roligt för då kan man hitta artiklar som som passar och som är lite annorlunda. Jag gillar att försöka matcha omaka heminredning-detaljer. Exempelvis en klassisk fruktskål tillsammans med en modern ljusstake eller lampfot. Gunilla Zetterman Design & Inredning erbjuder sin heminredning för kunder i Ljusdal, Hudiksvall och Bollnäs bland annat. Jag brukar ofta rekommendera deras företag eftersom det ofta finns så mycket fina saker som de erbjuder där. Under sommaren så brukar jag uppdatera vår heminredning, eller det gör jag egentligen under alla årstider för att ge vårt hem en känsla som man efterfrågar under respektive tid. Lite ljusare och mer färgglatt under sommaren och mörkare färger under hösten och vintern till exempel.