Skönhetsbehandlingar i Älvsbyn

Jag har sedan jag varit ganska ung haft för vana att besöka skönhetssalonger. Jag har tyckt att de behandlingar som jag har fått där har varit viktiga för mig och mitt utseende. Genom de behandlingar som jag har gjort i Älvsbyn så har jag sparat mycket tid som jag annars hade behövt lägga på sminkning. Blad annat så har jag gjort fransförlängning ett par gånger samt ögonbrynsfärgning. Jag har alltid besökt en och samma skönhetssalong i Älvsbyn, då jag varit hemma. Jag har provat några andra skönhetssalonger när jag varit på semester och dylikt. Men den skönhetssalong som jag går till i Älvsbyn heter Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. De har ett stort utbud av olika skönhetsbehandlingar för olika typer av kunder. De anpassar alltid sina behandlingar efter ens önskemål och behov. De är väldigt duktiga och tillmötesgående i deras behandlingar. Min erfarenhet av andra skönhetssalonger är att de kan vara ganska dryga som arbetar där och inte verka bry sig speciellt mycket. Så är det verkligen inte hos Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. De bryr sig om resultatet och för en god kundkontakt. Jag har alltid varit nöjd när jag har lämnat deras skönhetssalong oavsett om det har varit mina fransar, naglar eller någon annan behandling som jag har utfört. Deras medarbetare har god kunskap och de använder också högkvalitativa produkter, en behandling där har lång hållbarhet, samtidigt som de erbjuder sina behandlingar till bra priser.