En och samma skönhetssalong i Östersund

Jag har precis varit och gjort mina naglar i Östersund, det är min första semesterdag idag och då kände jag att jag ville unna mig det. Få mina naglar gjorda så att jag skulle känna mig extra fin nu för semestern. Min pojkvän gör sin sista arbetsdag idag så ikväll ska vi fira att vi har semester och åka till vår stuga som vi har i Krokom, vid en liten sjö där vi brukar fiske, grilla och sippa på ljummet vin. Det ska vi göra ikväll, jag ska handla lite om en stund så att vi kan åka direkt när han kommer hem. Vi bor i Östersund i en lägenhet, därför känns det väldigt skönt att ha en liten stuga att komma iväg till, speciellt när det är så vackert väder, då blir det så instängt i lägenheten i Östersund. Jag gjorde mina naglar på en klinik i stan som heter Ice Lashes, de är superduktiga och erbjuder professionella behandlingar för mina naglar i Östersund. Ice Laches har bred erfarenhet eftersom de har varit aktiva inom branschen under lång tid samtidigt som deras medarbetare är duktiga tack vare utbildning som de haft för att kunna erbjuda professionella resultat när det kommer till bland annat naglar och fransförlängning i Östersund. Jag har både gjort mina naglar och fransförlängning hos Ice Lashes tidigare, jag har alltid varit supernöjd med de behandlingar som jag har fått där och jag går därför ingen annanstans. De är noggranna och effektiva och resultatet håller länge, precis så jag vill att det ska vara.

Du gillar kanske också...